Prodoor je vodeća firma sa dugogodišnjim iskustvom u nabavci prodaji isporuci i ugradnji svojih proizvoda.

Našim kupcima garantujemo garantni rok na sve proizvode od 24 do 60 mjeseci, i postgarantni rok od 10 godina.

Mi smo dinamičani i konkurentni koji možemo osigurati viši standard kvaliteta, od trenutno ponuđenih na tržištu.

Od početka svog djelovanja Prodoor je usmjerena u potrazi za rješenjima i potrebama naših kupaca s naglaskom na kvalitet, pouzdanost i djelotvornost svojih proizvoda.

Svi proizvodi Prodoor su strogo testirani od strane najuglednijih institucija za potvrdu nivoa stvarne sigurnosti.

Dobijeni certifikati potvrđuju kvalitet proizvoda i kupcima garantuju kupovinu sigurnog proizvoda za dugogodišnju upotrebu.

Svi proizvodi su patentirani i poznati po svojim inovativnim i jednostavnim dizajnom koji omogućava da se prilagodi u bilo koju vrstu enterijera i eksterijera.

Strast za siguran kvalitetan proizvod i kontinuiranu afirmaciju zadovoljstva kupaca su donijeli ovu malu firmu na najvise razine u potrazi za tehnološkim inovacijama u području našeg djelovanja.

Zašto Prodoor ?

Naša snaga je sposobnost proizvodnje prodaje i ugradnje proizvoda visokog kvaliteta, pružanje usluga savjeta peilikom odabira, i garancija proizvoda od 24 do 60 mjeseci, i postgarantni rok od 10 godina., drži nas na najvećem nivou u okruženju.

Naša fleksibilnost nam omogućuje da zadovoljimo potrebe naših kupaca.

Naš cilj je ponuditi vrijedna rješenja koja traju.

Siguran i pouzdan

Mi smo potpuno svjesni da pouzdanost i svakodnevno korištenje naših proizvoda utiče na sigurnost i zaštitu osoba u domovima ili na radnom mjestu.

Iz tog razloga Prodoor proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s najvećom njegom i pažnjom, u stvari, kvalitet se stalno prati da bi osigurali našim kupcima proizvode s maksimalnim kvalitetom u dugoročnom korištenju, a u isto vrijeme da odgovaraju estetski enterijeru eksterijeru i arihtekturi objekata.

Naša obaveza je da se trajno održava kvalitet.

Dizajn i estetika

Naši proizvodi se koriste u privatnim kao i poslovnim okruženjima zahvaljujuci modernom stilu, stvaraju savršeni sklad naglašavajuci njenu ljepotu.

Dizajneri su maksimalno sakriti tehnološku složenost kako bi se poboljšao vanjski izgled proizvoda, površina je savršeno ravna estetski primamljiva i zaštićena maksimalno od mehanički oštećenja i prilagođena dugotrajnom održavanju raznim hemijskim sredstvima.

Performanse

Zahvaljujuci upotrijebljenim materijalima i tehnologiji koji se koriste, naši proizvodi štede energiju i nude vrhunsku pouzdanost i sigurnost.

Prodoor garantuje ne samo za kvalitet proizvoda, nego i za preciznost u mjerenju a posebnu pažnju polažemo na kvalitet montaže.

                                     Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju !